Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sponzoring

 Podpořte naši činnost

ring.jpg

Každoročně žádáme naše sponzory o finanční nebo jiný dar, především na mládež.

Žádost o sponzorský dar

Sbor dobrovolných hasičů Meziboří je sdružení občanů, jejichž hlavním cílem je zajišťovat pomoc a likvidaci následků živelných katastrof, požárů, dopravních nehod a jiných menších havárií. Dalšími aktivitami sdružení jsou sportovní a kulturní akce a především mimoškolní práce s dětmi.

hasici1.jpghasici2.jpg

Ještě v nedávné době se pod záštitou SDH Meziboří pravidelně scházelo 13 mladších (6 – 12 let), 13 starších (12 – 15 let) a desítka dorostenců, kteří se scházeli v zimním období jedenkrát týdně na 2 hodiny a v letním spolu trávily až 12 hodin v závislosti na probíhajících soutěžích. Naším cílem je pro zimní sezónu zajistit pravidelné tréninky v tělocvičně, případně krytém bazénu, ochranných, sportovních a dalších pomůcek, jako jsou lana, buzoly, barvičky na malování, papír, nůžky nebo například stolní hry. Rádi bychom také uspořádali alespoň jeden poznávací výlet (v následujícím roce do Technického muzea v Praze). Pro letní soutěžní sezónu je nutné zajistit běžné provozní výdaje, které jsou cca. 1 000 Kč za jednoho mladého hasiče na rok, což obsahuje dopravu, drobné občerstvení na soutěžích a v případě dostatku financí bychom uspořádali i letní tábor. Dlouhodobě bychom se snažili o vlastní dopravní prostředek pro větší množství dětí, protože žádný momentálně nemáme a to je i důvod ze strany mládeže o nezájem hasičského kroužku, který se nemůže pak prezentovat a hlavně reprezentovat Naše město.

deti.jpgdeti2.jpg

O finanční dary věnované nám si mohou podnikatelé snížit daň ze zisku ("Zákon č. 586/1992 Sb., §15, resp. §20, odst. 8 „na požární ochranu, na podporu a ochranu mládeže“). Pro tuto pomoc zveřejňujeme číslo účtu 156 961 959 / 0300 a IČ 66 68 43 74. Nicméně nejedná se nám pouze o finanční dary, ale o libovolné zboží či služby, které by se mohlo hodit pro větší množství dětí (limonády, oplatky, doprava).

Za jakýkoli dar máme možnost veřejně poděkovat dárcům v tisku. Rovněž máme možnost Vás prezentovat na různých akcích zaměřených na hasičský sport a dalších akcí, které pořádáme. Pokud máte o tuto možnost zájem, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím: 

mail: hasicimezibori@seznam.cz 

telefon: Kraus Václav : +420 724 835 305

            Bárta Josef: +420 777 144 534  

Za projevenou důvěru a pomoc Vám děkujeme a v případě zájmu a zaslání loga Vaší firmy Vás uveřejníme na našich stránkách v sekci Sponzoři.

Za SDH starosta organizace Bárta Josef

Zástupce starosty Kraus Václav